Θρίλερ στον Υμηττό: Στον εξαφανισμένο αστυνομικό ανήκει το όπλο

Θρίλερ στον Υμηττό: Στον εξαφανισμένο αστυνομικό ανήκει το όπλο

Ταυτοποιήθηκε από το σειριακό αριθμό του όπλου πως είναι υπηρεσιακό πιστόλι του αγνοούμενου 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη που εξαφανίστηκε από την Καισαριανή τέλη Απριλίου και μία ημέρα πριν αναλάβει καθήκοντα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, από τα ΥΜΕΤ που υπηρετούσε πριν

Ταυτοποιήθηκε ο σειριακός αριθμός του όπλου του αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη που βρέθηκε όπως όλα δείχνουν δίπλα από την σορό του, την οποία εντόπισαν σε πολύ προχωρημένη αποσύνθεση σήμερα μισή ώρα μετά τις δύο το μεσημέρι, περιπατητές, Το πτώμα βρέθηκε στην περιοχή Κυρά Ελένη της Καισαριανής στον Υμηττό, σε απόσταση 2 χλμ., από τον δασικό δρόμο, σε απόκρημνο και βραχώδες σημείο που πηγαίνουν μόνο ορειβάτες και γι' αυτό τον εντόπισαν σήμερα οι συγκεκριμένοι γιατί πήγαιναν στο συγκεκριμένο σημείο για ορειβασία.

Σοκαρισμένοι οι περιπατητές ενημέρωσαν ένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έχει μεταβεί ιατροδικαστής και κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής. Για την εξαφάνιση του αστυνομικού είχε ασχοληθεί ενδελεχώς η εκπομπή ερευνών «Φως στο Τούνελ», ενώ είχαν γίνει πολλές έρευνες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και εθελοντές στην ευρύτερη περιοχή, δίχως αποτέλεσμα.

Θρίλερ στον Υμηττό: Στον εξαφανισμένο αστυνομικό ανήκει το όπλο

Εκ πρώτης όψεως και λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η σορός είναι δύσκολο να απαντήσουν με βεβαιότητα για την ταυτότητα του νεκρού, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται για τον 38χρονο εξαφανισμένο αστυνομικό της Άμεσης Δράσης Αντώνη τόσο από τα ρούχα όσο και από το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα του και ταυτοποιήθηκε, αλλά για να είναι απόλυτα σίγουρες οι Αρχές θα γίνει και τεστ DNA. Υπενθυμίζεται πως στην ευρύτερη περιοχή του δάσους του Υμηττού σε Καισαριανή και Βύρωνα, ο αστυνομικός συνήθιζε να τρέχει… και να γυμνάζεται.

Η σορός έφερε ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου, τραύμα που δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω και έτσι όλα οδηγούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, δίχως όμως στην παρούσα φάση να αποκλείεται οτιδήποτε. Αύριο αναμένεται να γίνει και η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό που θα ρίξει και περισσότερο φως στην υπόθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μυστήριο στον Υμηττό: Εντοπίστηκε πτώμα άντρα, πλάι σε πιστόλι

Μυστηριώδης εξαφάνιση αστυνομικού: Ο άνδρας που τον παρακολουθούσε και η μαρτυρία οδηγού ταξί

SHARE:

24Media Network