Τι απέγινε ο σκύλος που βρέθηκε σε φούρνο στο Μάτι

Τι απέγινε ο σκύλος που βρέθηκε σε φούρνο στο Μάτι

Το λευκό μαλτεζάκι, η ιστορία και οι φωτογραφίες του οποίου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου βρήκε καινούριο σπίτι και πολλή αγάπη.

Κρύφτηκε στον φούρνο σπιτιού επί της οδού Μυρσίνης και οι φλόγες που ισοπέδωσαν το Μάτι Αττικής και σκόρπισαν τον θάνατο, πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω του, αφήνοντάς τον σοκαρισμένο, καψαλισμένο και ταλαιπωρημένο. Ο μικρός σκύλος ράτσας Maltese δεν στάθηκε απλά τυχερός που σώθηκε, αλλά κατέληξε σε αγκαλιά ανθρώπου που τον ήθελε πολύ.

Η Άρτεμις Κυριακοπούλου, που τράβηξε το βίντεο της διάσωσης του σκύλου στις 15 Ιουλίου, αναφέρει, σύμφωνα με το zoosos: «Σε ένα δάσος στην περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα που αναζητούσαμε, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα... Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4life στο κτηνιατρείο».

Το βίντεο της διάσωσης:

Τώρα πια το Maltese σκυλάκι λέγεται "Λουκουμάκης", αφού τον φρόντισαν, τον κούρεψαν, τον περιέθαλψαν και του έβαλαν μικροτσίπ. Μέσω του προγράμματος υιοθεσιών της ΜΚΟ «Dog’s Voice», το σκυλάκι υιοθετήθηκε και βρήκε ένα νέο σπιτικό. Ο Λουκουμάκης παίζει ξανά και χώνεται στις αγκαλιές των μελών της νέας οικογένειάς του.

Δείτε τη μεταμόρφωσή του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φωτιά στο Μάτι: Ιδιοκτήτης σκύλου αρνήθηκε να πάρει το ζώο, γιατί έχει καμένες πατούσες

Το σκίτσο του 18χρονου από την Ηλεία που αποτυπώνει την κόλαση της τραγωδίας

Κάτοικοι Ηλείας για φωτιά στο Μάτι: Βλέπαμε και κλαίγαμε

Φωτιά στο Μάτι: Ένας ο αγνοούμενος με βάση τις δηλώσεις εξαφάνισης

ADVERTISING

SHARE: