Τι είπε η Βίκυ Σταμάτη στις Αρχές

Τι είπε η Βίκυ Σταμάτη στις Αρχές
© 2012 -

Δεν προχώρησε στις καταγγελίες όπως είχε πει, η Βίκυ Σταμάτη κατά την 5ωρη κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ

Δίχως να προχωρήσει τελικά στις “σημαντικές καταγγελίες” γύρω από μίζες, όπως λένε οι πληροφορίες, ολοκλήρωσε χθες την πεντάωρη κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ, η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, κατά τις ίδιες πηγές αναφέρθηκε σε δυο πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, δίχως όμως να κάνει λόγο για χρηματισμό. Σύμφωνα με το περιβάλλον Σταμάτη, τα πρόσωπα αυτά “επιβουλεύονται το μέλλον της ίδιας και του συζύγου της”.

Όπως έλεγε αρμόδια πηγή, “για μίζες δεν είπε τίποτα, ούτε φυσικά ενοχοποίησε τον εαυτό της ή τον σύζυγό της”, αφού προφανώς παρέμεινε πιστή στη θέση της πως είναι αθώα και η ίδια και ο σύζυγός της .

Η κ.Σταμάτη φέρεται να ανέφερε ενώπιον του εισαγγελέα, κυρίως στις συνθήκες που την οδήγησαν στην απόδραση από το Δρομοκαΐτειο, χαρακτηρίζοντας ως κίνητρο την απόρριψη και της πέμπτης αίτησης αποφυλάκισης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να αξιολογηθεί και στη συνέχεια -εφόσον η μαρτυρία αξιολογηθεί ως σοβαρή- θα διαβιβαστεί στο δικαστήριο του Εφετείου, το οποίο πραγματοποιεί τη δίκη των εξοπλιστικών σε δεύτερο βαθμό με κατηγορούμενους τους Άκη Τσοχατζόπουλο και τη σύζυγό του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα