Τι σόκαρε τον Νορβηγό πρέσβη στη Δήλο – Η οργισμένη ανάρτηση στο Twitter

Τι σόκαρε τον Νορβηγό πρέσβη στη Δήλο – Η οργισμένη ανάρτηση στο Twitter
Twitter / @norwayingreece

Αντί να εξυμνεί τις ομορφιές της Δήλου, ο Νορβηγός πρέσβης κατέληξε να ασχολείται, μέσω των social media, με τα σκουπίδια του νησιού.

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Νορβηγού πρέσβη στην Ελλάδα, Frode Overland Andersen, στο Τwitter σχετικά με τις εργασίες καθαριότητας που γίνονται στη Δήλο.

Ο πρέσβης φαίνεται πως βρέθηκε προ εκπλήξεως στη θέα ενός εργοτάξιου με μηχανήματα και σκουπίδια που βρίσκεται στο νησί και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες…».

Όμως λίγες ώρες αργότερα έκανε και νέα ανάρτηση που αναφέρει ότι του τηλεφώνησαν (δε λέει ποιος) και του εξήγησαν πως πρόκειται για παλιά μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν για εργασίες καθαριότητας που πραγματοποιούνται στην Δήλο τα οποία μαζί με τα σκουπίδια θα απομακρυνθούν άμεσα από το ιερό νησί της αρχαιότητας.

Ο ίδιος φαίνεται πως πείστηκε από τις εξηγήσεις και στη συνέχεια ανέβασε νέο tweet στο οποίο έλεγε: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου»

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα