Τηλεπαρουσιαστής για σουσάδικο της κόκας: “Δεν πουλούσα, ήμασταν χρήστες”

Τηλεπαρουσιαστής για σουσάδικο της κόκας: “Δεν πουλούσα, ήμασταν χρήστες”

Ο παρουσιαστής, γνωστός για τις τηλεοπτικές του δουλειές, αρνήθηκε την εμπλοκή στην υπόθεση - Τι υποστηρίζει για τη σχέση του με τα ναρκωτικά.

Ξεκίνησαν οι απολογίες στη δίκη για το κύκλωμα που κατηγορείται ότι δρούσε με έδρα γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου διακινώντας ναρκωτικά στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η μόνη σχέση που είχε με το εστιατόριο του Κολωνακίου, που θεωρείται η έδρα μίας εγκληματικής οργάνωσης η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στο ελληνικό τζετ σετ, ήταν το γεγονός ότι έδωσε ένα αρχικό κεφάλαιο σε γνωστή ηθοποιό και επιχειρηματία, για να ξεκινήσει η επιχείρηση.

Όπως ανέφερε, δεν είχε εμπλοκή ούτε με την οικονομική διαχείριση του μαγαζιού ούτε και με την οργάνωσή του, τονίζοντας ότι επί της ουσίας βρισκόταν εκεί μόλις μία με δύο φορές του μήνα προκειμένου να φάει μαζί με φίλους του.

Επεσήμανε δε απολογούμενος ότι ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα για ενδεχόμενη διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και ότι αν είχε την παραμικρή ιδέα θα είχε απομακρυνθεί από την επένδυση, αφού η εμπλοκή του ονόματός του μόνο κακό του έκανε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα