Το Blue Star Delos το πρώτο καράβι που έφτασε στον Πειραιά το 2018

Το Blue Star Delos το πρώτο καράβι που έφτασε στον Πειραιά το 2018

Στο λιμάνι το υποδέχθηκαν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με στελέχη του Λιμενικού Σώματος

Το μεγαλύτερο πλοίο της εταιρείας Blue Star, το Delos, ήταν αυτό που έκανε ποδαρικό στο πρώτο λιμάνι της χώρας για το νέο έτος, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Εκεί το υποδέχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος απ' τις βουλεύτριες Α΄ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά και Ελένη Σταματάκη. Τον κ. Κουρουμπλή συνόδευαν επίσης ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ., Σταμάτης Ράπτης, ο Γενικός Επιθεωρητής Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος Λ.Σ. Θανάσης Ντούνης και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κώστας Λεοντάρας. Ο κ. Κουρουμπλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 1ου Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού που έκαναν βάρδια στο Τμήμα.

ADVERTISING
Το Blue Star Delos το πρώτο καράβι που έφτασε στον Πειραιά το 2018

Ακολούθως ο κ. Κουρουμπλής και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος μετέβησαν στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου, όπου χαιρέτησαν όλο το προσωπικό που είχε βάρδια.

Ο κ. Κουρουμπλής επικοινώνησε συνολικά με τους κυβερνήτες επτά ελληνικών πλοίων που βρίσκονταν στη Θάλασσα της Ιαπωνίας, τον Ειρηνικό Ωκεανό, τον Ινδικό Ωκεανό και τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.

SHARE:

24Media Network