Το δράμα της Μυρτούς: Κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους. Καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να μιλήσει

Το δράμα της Μυρτούς: Κλαίει και ουρλιάζει από τους πόνους. Καταλαβαίνει αλλά δεν μπορεί να μιλήσει

Το ξέσπασμα της μητέρας της Μυρτούς. Ποια η κατάσταση της ανήλικης κοπέλας που χτυπήθηκε βάναυσα πριν από 2 χρόνια στην Πάρο (Vid)

Συνεχίζει να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που πριν από 2 περίπου χρόνια έπεσε θύμα βάναυσης επίθεσης στην Πάρο από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς.

“Είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα αλλά δεν μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους που την κάνουν ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα. Γενικά είναι σε μια κατάσταση που νιώθω ότι υποφέρει” σημειώνει στην κάμερα του Ε η Μαίρη Κοτρώτσου, μητέρα της ανήλικης Μυρτούς.

“Μόνο ουρλιάζει όταν πονάει. Δεν θα με πείραζε να την ξανακούσω ποτέ τη λέξη μαμά αν έβλεπα τη Μυρτώ να γίνεται καλύτερα. Ούτε οι Έλληνες ούτε οι Αμερικανοί γιατροί μας δίνουν πιθανότητες βελτίωσης.

Μπορεί με τα μάτια να βλέπει μέσω ενός μηχανήματος γράμματα και με ειδικά κουμπιά να μας γράφει μία λέξη. Έχω την αίσθηση ότι με καταλαβαίνει απόλυτα. Μπορεί να μου απαντάει με ένα ναι ή ένα όχι ή με ένα σήμα του χεριού της αλλά δεν μπορεί να αναπτύξει αυτά που νιώθει, αυτά που θέλει, αυτά που αισθάνεται.

Το γεγονός δεν το έχει θυμηθεί και ούτε, όπως μας είπαν οι γιατροί, θα το θυμηθεί ποτέ. Σε τέτοια χτυπήματα χάνεται η μνήμη ακόμα και 1 εβδομάδα πριν από το γεγονός. Δεν υπάρχει περίπτωση να θυμηθεί και αυτό είναι το μόνο καλό.

Δεν θα θέλαμε να θυμηθεί στιγμές τραγικές. Αυτό που της έχουμε πει, βάσει οδηγιών από τους γιατρούς, είναι ότι χτυπήθηκε από κάποιο άτομο που ήθελε να της κλέψει το κινητό.

Δεν θα ήθελα να δω νεκρό τον Αχμέτ Βακάς. Αυτό θα ήταν το εύκολο. Θα ήθελα να τυραννιέται, να πονάει, να υποφέρει όπως η Μυρτώ. Για εμένα αυτή θα ήταν μια δίκαιη τιμωρία”, σημειώνει.

Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη Μυρτώ νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα