Το μετρό θα λειτουργήσει για πρώτη φορά μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς

Από σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 προσθέτονται κι άλλα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κόσμου. (EUROKINISSI//Λυδία Σιώρη)
Από σήμερα Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 προσθέτονται κι άλλα εκδοτήρια ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του κόσμου. (EUROKINISSI//Λυδία Σιώρη) EUROKINISSI

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών φέρεται να έδωσε εντολή στη ΣΤΑΣΥ τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) να ολοκληρωθούν την κανονική τους ώρα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Τα δρομολόγια του Μετρό δεν θα σταματήσουν φέτος από τις 11 το βράδυ της παραμονή Πρωτοχρονιάς, σπάζοντας μία παράδοση ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έδωσε εντολή στη ΣΤΑΣΥ προκειμένου τα δρομολόγια των μέσων σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) να ολοκληρωθούν τα δρομολόγια την κανονική τους ώρα (00.30) και όχι από τις 23.00 όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Αντίθετα, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22.00 το βράδυ προκειμένου να βρίσκονται στα αμαξοστάσια ως τις 23.00.

Τα νυχτερινά δρομολόγια καθώς και τα δρομολόγια του Αεροδρομίου θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν μετά τα μεσάνυχτα και η κυκλοφορία τους θα αποκατασταθεί μετά τη 01.00 π.μ. ή αργότερα.

(Με πληροφορίες από AthensTransport.com)

SHARE:

24Media Network