Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Οικονόμου στον Βασίλη Λυριτζή

Το συγκινητικό αντίο του Δημήτρη Οικονόμου στον Βασίλη Λυριτζή

Ο φίλος, κουμπάρος και συνάδελφός του Βασίλη Λυριτζή, Δημήτρης Οικονόμου, αποχαιρέτησε στον τηλεοπτικό αέρα τον δημοσιογράφο, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης.

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, χτυπημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 62 χρονών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο επί χρόνια συνεργάτης του, Δημήτρης Οικονόμου, το πρωί της Τρίτης μέσα από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αλλά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ενώ τον αποχαιρέτησε αργότερα με τον δικό του τρόπο στον αέρα της εκπομπής “Σήμερα” του καναλιού.

Τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Βασίλη Λυριτζή έδενε μια μακρά φιλία και μια χρόνια συνεργασία, αφού υπήρξαν συμπαρουσιαστές για πάρα πολλά χρόνια στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, αρχικά στη ΝΕΤ και έπειτα στον ΣΚΑΙ, αποτελώντας ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο φίλος, κουμπάρος και συνάδελφός του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Λυριτζή, φανερά συγκινημένος. Ο Δημήτρης Οικονόμου τον αποκάλεσε “αδελφό” και έκανε λόγο για την αξιόλογη πορεία του, την προσωπικότητά του και τα χρόνια που διένυσαν μαζί, προβάλλοντας στιγμιότυπα από την εκπομπή τους.

Δείτε τα συγκινητικά του λόγια:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα