“Βγάλτε έξω την καθαρίστρια”: Το συνδικάτο ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης

“Βγάλτε έξω την καθαρίστρια”: Το συνδικάτο ΟΤΑ έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης

Τη σκυτάλη των διαμαρτυριών για την δεκαετή φυλάκιση της καθαρίστριας από τον Βόλο έχει πάρε το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής που βρίσκεται έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν μεταφερθεί οι διαμαρτυρίες για την καθαρίστρια από τον Βόλο που τιμωρήθηκε με 10ετη φυλάκιση για πλαστογράφηση του απολυτηρίου του Δημοτικού.

Οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση από το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, έχουν συγκεντρωθεί το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το υπουργείο δικαιοσύνης όπου με πανό και συνθήματα ζητούνν την άμεση αποφυλάκιση της συναδέλφου τους.

«Τη στιγμή που άλλες ακόμα πιο καραμπινάτες οικονομικές υποθέσεις εκκρεμούν ζημιώνοντας το δημόσιο κατά εκατομμύρια ευρώ, το κράτος και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη καταδικάζουν και φυλακίζουν μια εργαζόμενη γυναίκα. Αποδεικνύεται ότι η αστική δικαιοσύνη μόνο τυφλή δεν είναι, εξοντώνει τους εργαζόμενους και αφήνει στο απυρόβλητο τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. Η συνάδελφος ούτε έκλεβε, ούτε καταχράστηκε δημόσια χρήματα. Τα δούλευε και τα δούλευε σκληρά» υπογραμμίζει το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Πενταμελής επιτροπή έγινε δεκτή από την ηγεσία του υπουργείου ώστε να συζητηθεί το αίτημα και να υπάρξει ενημέρωση για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα