Κρήτη: Τον σκότωσε με σφυρί γιατί του "έβρισε την οικογένεια"

Κρήτη: Τον σκότωσε με σφυρί γιατί του "έβρισε την οικογένεια"

Ισόβια στον 33χρονο για την άγρια δολοφονία του 24χρονου. Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε ότι το θύμα του έβρισε την οικογένεια.

Σε ισόβια κάθειρξη, απόφαση που πήρε ομόφωνα το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, καταδικάστηκε σήμερα ο 33χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 24χρονο ομοεθνή του, τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Τυμπάκι.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε ότι το θύμα του έβρισε την οικογένεια. Θόλωσε και με το σφυρί που κρατούσε, τον χτύπησε ή τρεις ή τέσσερις φορές, όπως είπε, στο κεφάλι.

Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορουμένου.

Ο 33χρονος που είχε συλληφθεί τότε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, φέρεται να πολτοποίησε το κεφάλι του θύματος με ένα σφυρί, το οποίο και βρέθηκε από τους αστυνομικούς, πολύ κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα του 24χρονου.

Θύτης και θύμα έμεναν μαζί και δούλευαν, όπως ανέφεραν τότε οι πληροφορίες, στο ίδιο θερμοκήπιο έξω από το οποίο βρέθηκε το πτώμα του 24χρονου Πακιστανού το οποίο εκτιμάται ότι βρισκόταν εκεί για παραπάνω από 3 ημέρες.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ήταν σχεδόν βέβαιη ότι έχει να κάνει με εγκληματική ενέργεια, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος, όταν ο 32χρονος, τότε, άνδρας που συνελήφθη, ομολόγησε τις πράξεις του και στη συνέχεια οδήγησε τις Αρχές στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα.

Οι Αρχές τότε δεν απέκλειαν και το ενδεχόμενο, τα κίνητρα του δράστη να ήταν σεξουαλικά.

Πηγή: 

ekriti.gr

SHARE:

24Media Network