Τουρισμός σε Lockdown: Επιτυχές το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα στη Ρόδο

Τουρίστες στη Ρόδο

Οι 188 επισκέπτες του προγράμματος «Safe Corridor», λειτούργησε άψογα στη Ρόδο. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως test event ενόψει του επίσημου ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού, στις 14 Μαϊου.

Για 8 ημέρες, 188 επισκέπτες που επιλέχθηκαν από 25.000 αιτούντες, για το πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών «Safe Corridor», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του ομίλου Mitsis Hotels, του Sunweb Group και της Transavia και με την έγκριση της ολλανδικής και ελληνικής κυβέρνησης, πέρασαν πραγματικά ξεχωριστές διακοπές στο Mitsis Grand Hotel, το μοναδικό 5 αστέρων ultra all-inclusive παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στην καρδιά της Ρόδου, τηρώντας με ευλάβεια το λεπτομερές σχέδιο δράσης και τα λειτουργικά πρωτόκολλα υγιεινής.

Το σύνολο των επισκεπτών και το 100μελές προσωπικό του ξενοδοχείου ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα απόλυτα υγιείς και ασφαλείς, μεταφέροντας ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας για την ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού.

Το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών στη Ρόδο
Το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών στη Ρόδο

Με στόχο τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την πραγματοποίηση ασφαλών και υπεύθυνων ταξιδιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το πρόγραμμα «Safe Corridor» περιελάμβανε PCR test 72 ώρες πριν και Rapid test 4 ώρες πριν το ταξίδι προς και από την Ελλάδα, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Όλοι οι επισκέπτες θα κάνουν νέο PCR test 5 ημέρες μετά την επιστροφή τους στην Ολλανδία. Αντίστοιχα, το προσωπικό του ξενοδοχείου υποβλήθηκε σε PCR test από τον ΕΟΔΥ πριν την έναρξη και με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών στη Ρόδο
Το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών στη Ρόδο

Για την εξασφάλιση της επιτυχίας του εγχειρήματος, όλοι οι επισκέπτες και το προσωπικό άμεσης επαφής παρέμειναν αποκλειστικά εντός των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, απολαμβάνοντας το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και γευματίζοντας στα ευρύχωρα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.

Ηδη οι 188 επισκέπτες αναχώρησαν για την πατρίδα τους ενθουσιασμένοι με την ελληνική φιλοξενία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, διαβεβαιώνοντας ότι θα επιστρέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην όμορφη χώρα μας.

Το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών στη Ρόδο
Το πρώτο πιλοτικό πρόγραμμα διακοπών στη Ρόδο

Τα αποτελέσματα και οι πολύτιμες πληροφορίες του πιλοτικού προγράμματος, αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα, ώστε να δοθεί μια θετική προοπτική στα ταξίδια.

«Επιλέξαμε τον όμιλο Mitsis Hotels λόγω της εξαιρετικής πολυετούς συνεργασίας μας. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η φιλοξενία είναι υψηλότατου επιπέδου, κάτι που βίωσαν οι επισκέπτες μας την περασμένη εβδομάδα. Οι αντιδράσεις τους είναι πολύ θετικές και παρά τους περιορισμούς, οι οποίοι ήταν γνωστοί εκ των προτέρων, όλοι απόλαυσαν υπέροχες διακοπές. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας που κατάρτισε το Sunweb Group με την ολλανδική κυβέρνηση εφαρμόστηκαν με ακρίβεια από το ξενοδοχείο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Mitsis Hotels για την επιτυχή συνεργασία», επισήμανε ο διευθυντής του Sunweb Group Reinoud Koot, ενώ ο Σταύρος Μήτσης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Mitsis Hotels, ανέφερε ότι «η επιτυχία του εγχειρήματος συμβάλλει στην ανάδειξη της χώρας μας ως ασφαλούς προορισμού διακοπών και σηματοδοτεί την ομαλή έναρξη της τουριστικής περιόδου και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε όλους σε έναν από τους 17 προορισμούς μας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρισμός
SHARE:

24Media Network