Τραγικός θάνατος μοτοσικλετιστή - Έπεσε σε μάντρα σπιτιού

(φωτογραφίες & βίντεο  http://youtu.be/JenwrJ7rp6A  eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος).ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο ατύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες ,σημειώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι ,στο δρόμο Άργους-Ν. Κίου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων ,οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου.(φωτογραφίες & βίντεο  http://youtu.be/JenwrJ7rp6A  eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος)
(φωτογραφίες & βίντεο http://youtu.be/JenwrJ7rp6A eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος).ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο ατύχημα με τρεις ελαφρά τραυματίες ,σημειώθηκε το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 το μεσημέρι ,στο δρόμο Άργους-Ν. Κίου μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων ,οι τραυματίες μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου.(φωτογραφίες & βίντεο http://youtu.be/JenwrJ7rp6A eurokinissi-Bασίλης Παπαδόπουλος) EUROKINISSI

Ο άτυχος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε με ταχύτητα στην περίφραξη σπιτιού στην Αγία Μαρίνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του

Την ζωή του έχασε ένας άτυχος μοτοσικλετιστής, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε με ταχύτητα στην περίφραξη σπιτιού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το περιστατικό συνέβη χθες, λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου και ενώ ο 39χρονος εκινείτο επί της οδού Ταξιαρχών.

Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργεί το τοπικό Τμήμα της Τροχαίας.

SHARE:

24Media Network