Τραγωδία στην Κατερίνη: Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στην Κατερίνη: Τρεις νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία
Κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην οδό Νικοπόλεως στην περιοχή του Ζωγράφου, όπου δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, εντοπίστηκαν νεκροί από πυροσβέστες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου, το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, οι δύο ηλικιωμένοι δεν είχαν εμφανή εγκαύματα, ενώ σημειώνεται ότι η πυρκαγιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβέστηκε γρήγορα. Στο σημείο επιχείρησαν δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου με αποτέλεσμα να εντοπιστεί απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος ένοικός της ενώ από τους καπνούς έχασαν την ζωή τους ακόμη ένας άντρας και μία γυναίκα από διαμέρισμα του 2ου ορόφου

Τραγωδία στην Κατερίνη από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76. Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 5 το πρωί σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου και οι προσπάθειες πλήρους κατάσβεσης βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Όταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα εντόπισαν απανθρακωμένο έναν άτυχο 78χρονο που έμενε μόνος του στο διαμέρισμα, ενώ από τους πυκνούς καπνούς έχασαν την ζωή τους ακόμη δύο άτομα, μία 43χρονη γυναίκα και ένας 81χρονος που έμεναν σε διαμέρισμα του υπερκείμενου ορόφου.

Με κλιμακοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν από τα μπαλκόνια της 5όροφης πολυκατοικίας 8 άτομα στους οποίους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα