Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Νεκρό παιδάκι 16 μηνών σε τροχαίο

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Νεκρό παιδάκι 16 μηνών σε τροχαίο
Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων, στην E.O. Πατρών – Πύργου. patrisnews

Ένα παιδάκι μόλις 16 μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων, στην E.O. Πατρών – Πύργου.

Λίγο μετά τις 21:00, το βράδυ του Σαββάτου (12/09), δύο Ι.Χ. οχήματα, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκαν μετωπικά στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων. Ένα παιδάκι μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος.

Το γκρι αυτοκίνητο μάρκας Fiat στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα παιδάκι δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το ασημί Citroen στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Όπως γράφει το patrisnews, η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδερικών. Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα