Τραγωδία στον Ωρωπό: Μητέρα δέκα παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Χιλιάδες κόσμου συνόδευσαν την πολύτεκνη μητέρα στην τελευταία της κατοικία, μετά το τραγικό θάνατο που βρήκε επιστρέφοντας στο σπίτι από τη δουλειά της.

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ωρωπού προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου μιας μητέρας δέκα παιδιών, ηλικίας από 22 ετών το μεγαλύτερο έως δύο μηνών το μικρότερο, σε τροχαίο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά της.

Το Σάββατο, χιλιάδες άνθρωποι της είπαν το "τελευταίο αντίο", καθώς η 43χρονη μαία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον Ωρωπό όπου διέμενε με την οικογένειά της.

ADVERTISING

Και η εικόνα ήταν πράγματι ασυνήθιστη, καθώς η οικογένεια ήταν εκείνη που έδινε κουράγιο στους συντετριμμένους παριστάμενους. Ο σύζυγος και τα παιδιά της ήταν ντυμένοι στα λευκά και έψαλλαν το Χριστός Ανέστη.

Η γυναίκα είχε τελειώσει τη θεολογική σχολή και είχε στενή σχέση με τη θρησκεία.

Ένας ιερέας μοιράστηκε μια συζήτησή του με την άτυχη Μαρία, που περιέγραφε εκείνη κάποιες κουβέντες με τα παιδιά της. Ο ιερέας δημοσίευσε τη συζήτησή τους στο blog αερικές εποχές.

Μαρία ανησυχείς για τα παιδιά σου τώρα που μεγάλωσαν;

Δεν υπάρχει καλύτερος πατέρας και παιδαγωγός από τον ίδιο τον Θεό. Κι όμως τα παιδιά του οι πρωτόπλαστοι αποφάσισαν να τον παρακούσουν καθώς και τις εντολές του και να φύγουν μακριά του… Εγώ δεν μπορώ παρά να αγωνίζομαι μόνο για μένα, για τα παιδιά μου απλά προσεύχομαι…

Δεν τα νουθετείς;

Αν το ζευγάρι ζει αγαπημένο δεν χρειάζεται τίποτε παραπάνω. Αυτό από μόνο του αρκεί. Εγώ προχωρώ μέσα στο σπίτι και αισθάνομαι τα παιδιά μου σαν τα παπάκια, παντού με ακολουθούν για να συζητήσουμε…Αφού τους το λέω, παιδιά με κάνετε να αισθάνομαι σαν την πάπια, αφήστε με και λίγο μόνη…

Είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η πολυτεκνία σώζει;

Όταν γνώρισα τον Σπύρο αποφασίσαμε να κάνουμε έως 5 παιδιά, το θεωρούμε ιδανικό αριθμό, αλλά πάντα χαιρόμασταν με το κάθε παιδί που θέλαμε άλλο ένα.Για να καταλάβεις πόσο το χαίρομαι που ακόμα και το τελευταίο (το δέκατο) δεν το αφήνω να το αλλάζουν τα παιδιά. Τ

ους λέω αυτό είναι δικό μου παιδί, όταν κάνετε δικό σας, εσείς θα το αλλάζετε…. Τώρα στο έκτο όταν είχα ρωτήσει τον παππού τον Δαμασκηνό σε δική μου αγωνία σε σχέση με τα πνευματικά… αν ο Θεός την πολυτεκνία την προσμετρά και ως αγώνα, γιατί μου είχανε πει ότι πάνω από 6 ότι Ο Θεός το βλέπει ως σταυρό….είχε συμφωνήσει!.

SHARE:

24Media Network