ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα δρομολόγια εν όψει Χριστουγέννων

Σιδηροδρομικές Γραμμές
Σιδηροδρομικές Γραμμές EUROKINISSI

Από 15 Δεκέμβρη και εν όψει της εορταστικής περιόδου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρόκειται να προσθέσει δρομολόγια στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, λόγω αυξημένης κίνησης.

Την αύξηση των δρομολογίων της στην διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα με στόχο "την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, και ιδιαίτερα κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο", ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λαμβάνοντας υπόψη την αυξημένη επιβατική κίνηση και πληρότητα ενόψει των εορταστικών ημερών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δρομολογεί ένα ακόμα ζεύγος αμαξοστοιχιών, στην εν λόγω διαδρομή για όσους επιλέξουν το τρένο για την μετακίνησή τους. 

Ειδικότερα, από 15/12/2019 και κάθε Παρασκευή, Κυριακή και Δευτέρα: Από Αθήνα η αμαξοστοιχία 3500 αναχωρεί στις 13:26, με άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 17:35, με μία ενδιάμεση στάση στην Λάρισα στις 16:14. Αντίστοιχα, η αμαξοστοιχία 3501, αναχωρεί από Θεσσαλονίκη στις 16:00 με άφιξη στην Αθήνα στις 20:01, με μία ενδιάμεση στάση στην Λάρισα στις 17:19. 

Επίσης αυξάνει σημαντικά τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραινοσε, Χριστούγεννα
SHARE: