Τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο: Δύο νεκροί από τη σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο - Δύο νεκροί σε σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο - Δύο νεκροί σε σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό EUROKINISSI

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας καθώς υπάρχει διαρροή βενζίνης. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο οδηγός του βυτιοφόρου, νεκροί απεγκλωβίστηκαν οι επιβαίνοντες του φορτηγού.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 27ο χλμ. της Λ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, ύστερα από σύγκρουση φορτηγού με βυτιοφόρο, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας καθώς υπάρχει διαρροή βενζίνης από το βυτιοφόρο.

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το δρόμο στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου της λεωφόρου Κορωπίου - Μαρκοπούλου
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το δρόμο στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου της λεωφόρου Κορωπίου - Μαρκοπούλου EUROKINISSI

Στο σημείο παραμένει σε εξέλιξη η επιχείρηση μετάγγισης του καυσίμου σε άλλο βυτιοφόρο. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού και των τριών θυμάτων ολοκληρώθηκε. Ο οδηγός του βυτιοφόρου απεγκλωβίστηκε βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματά», απ’ όπου αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου στο ΚΑΤ καθώς τα τραύματά του χρίζουν θωρακοχειρουργικής επέμβασης. Δυστυχώς οι δύο επιβαίνοντες του φορτηγού απεγκλωβίστηκαν και οι δύο νεκροί.

Η δυσκολία της επιχείρησης απεγκλωβισμού ήταν μεγάλη καθώς δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν τροχοί για να μην προκληθεί σπινθήρας και δεν έπρεπε να υπάρχουν ανοιχτές μηχανές κοντά, με αποτέλεσμα να χρειαστούν χειρουργικές κινήσεις από πλευράς πυροσβεστών με εργαλεία χειρός.

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία EUROKINISSI

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής αποτελούμενη από 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ακολουθούνται όλα τα πρωτόκολλα για να αποφευχθεί ανάφλεξη. Έρευνα για να διενεργηθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας διενεργεί η Τροχαία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Κορωπίου - Μαρκοπούλου: Σύγκρουση βυτιοφόρου με φορτηγό

SHARE:

24Media Network