Τροχαίο με ενδείξεις εγκλήματος στην Ανδραβίδα

Τροχαίο με ενδείξεις εγκλήματος στην Ανδραβίδα

Νεκρός 27χρονος Βούλγαρος και σοβαρά τραυματίας ομοεθνής του στην Ηλεία. Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πνιγμένος μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 27χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, μετά από τροχαίο που συνέβη στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης, στο ύψος της διασταύρωσης Διαμαντή στην Ανδραβίδα (μετά το εργοστάσιο Αστερίς).

Ο άτυχος Βούλγαρος, επέβαινε σε αυτοκίνητο, πιθανότατα μάρκας VW Passat, μαζί με τον κουνιάδο του, το οποίο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη μέσα στο αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα ο πρώτος να πνιγεί στο νερό. 

Ο δεύτερος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Πύργου. Το δυστύχημα έγινε αντιληπτό στις πέντε τα ξημερώματα και οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Βούλγαροι βρίσκονταν νωρίτερα σε κατάστημα της Ανδραβίδας, όπου είχαν ένα έντονο επεισόδιο με άλλα άτομα που κατέληξε σε καβγά.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, δύο άτομα φέρονται να εμπλέκονται στο τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο Βούλγαροι, φαίνεται πως χτυπήθηκε από άλλο όχημα από πίσω, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

 

Όταν το αυτοκίνητο έπεσε στο κανάλι οι δράστες δεν πήγαν να βοηθήσουν, αλλά απομακρύνθηκαν με ταχύτητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί οι δύο ύποπτοι στο ΑΤ Ανδραβίδας. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

 

Πηγή : ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα