Τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος: Νεκρός ο μοτοσυκλετιστής – Συγκρούστηκε με 7 οχήματα

Τροχαίο στη Λ. Ποσειδώνος: Νεκρός ο μοτοσυκλετιστής – Συγκρούστηκε με 7 οχήματα
ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο οδηγός μηχανής του τροχαίου που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (26/5), στη Λ. Ποσειδώνος, σκοτώθηκε ακαριαία κατά τη σύγκρουσή του με άλλα οχήματα.

Ένας 57χρονος οδηγός μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Παρασκευής (26/5), σε τροχαίο δυστύχημα, στην Παραλιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το τροχαίο έγινε στο ύψος του Αλίμου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Κονδύλη, όταν η μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Πειραιά, κάνοντας προσπέραση, χτύπησε σε έναν καθρέπτη και κατέληξε πάνω σε βανάκι, αφού πρώτα είχε τρακάρει με τουλάχιστον 7 οχήματα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω της κίνησης.

Ο οδηγός που φορούσε κράνος και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Ερυθρό Σταυρό, όπου διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

Από την σφοδρή σύγκρουση ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα, καταλήγοντας πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Στο σημείο έσπευσε ο αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιώργος Μακαριγάκης, οποίος σε συνεργασία με τον διοικητή Τροχαίας Καλλιθέας, Βαγγέλη Αρβάλη, κατηύθυνε τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου, για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα