Τροχαίο στη Βουλή: Νέο σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο

Τροχαίο στη Βουλή: Νέο σοκαριστικό βίντεο – ντοκουμέντο

Ο 23χρονος Ιάσονας δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο να αντιδράσει αφού το όχημα της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη σταμάτησε, αφού η μπάρα της Βουλής ήταν κατεβασμένη.

Νέο σοκαριστικό video από το δυστύχημα του 23χρονου Ιάσονα (που του στοίχισε τη ζωή) έξω από τη Βουλή πριν από έναν περίπου μήνα ήρθε την Πέμπτη στο φως της δημοσιότητας.

Στο video, που αποκάλυψε το Mega, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου της συνοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη στρίβει αριστερά χωρίς να έχει δεχθεί ανάλογο σήμα από τροχονόμο. Η μοτοσυκλέτα του Ιάσονα βρίσκει με ταχύτητα το πίσω μέρος του οχήματος και ο νεαρός εκφενδονίζεται μακριά ενώ το κράνος του βγαίνει.

Επίσης στο 2:55 φαίνεται ότι βγαίνει συνοδηγός από το όχημα της συνοδείας της Ελληνίδας βουλευτή αν και στην αρχή είχε διαρρεύσει ότι δεν υπήρχε συνοδηγός.

Μετά το δυστύχημα επικρατεί πανικός. Ο τροχονόμος πιάνει το κεφάλι του, οι περαστικοί δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Η πολύ μεγάλη ζημιά έχει γίνει.

Στο video γίνεται επίσης σαφές ότι ο οδηγός του οχήματος κόβει ταχύτητα αφού η μπάρα είναι κλειστή. Αυτή στάθηκε και η μοιραία κίνηση. Ο Ιάσονας δεν είχε το χρόνο να αντιδράσει και έτσι η μοτοσυκλέτα έπεσε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο.

Σημειωτέον ότι ο οδηγός δεν έχει κληθεί ακόμα σε απολογία από τις αρχές…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα