Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Τη χαράκωσε και της έσκισε τα ρούχα

Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Τη χαράκωσε και της έσκισε τα ρούχα
φωτογραφία αρχείου

Ψηλός και καστανόξανθος ο επίδοξος βιαστής της νεαρής οδοντιάτρου - Σε κατάσταση σοκ είναι ακόμα η 25χρονη κοπέλα που σώθηκε τελευταία στιγμή - Διέφυγε με συνεργό του ο δράστης

Άφωνοι έμειναν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών από την κατάθεση που έδωσε το μεσημέρι στις Αρχές η 25χρονη οδοντίατρος, όπου περιέγραψε όντας σε κατάσταση σοκ ακόμα, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια ενός επικίνδυνου κακοποιού που αποπειράθηκε να την βιάσει στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα από το Πεδίο του Άρεως και μάλιστα λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Η 25χρονη οδοντίατρος είχε μόλις σχολάσει από την οδοντιατρική κλινική του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας, όπου εργάζεται και αποχωρούσε πεζή.

Επί της οδού Θεριανού 6, λίγα μέτρα πιο μακριά από την εργασία της, ένας άγνωστος άντρας της επιτέθηκε, της έβαλε ένα μαντήλι στο στόμα και την έσυρε δια της βίας από το χέρι, είκοσι μέτρα πιο μακριά, μέσα σε ένα στενάκι.

Εκεί, άρχισε να την βρίζει, να της μιλάει σπαστά ελληνικά και να την απειλεί με ένα σουγιά. Της έσκισε την μπλούζα, της έκοψε με τον σουγιά το εσώρουχο και την χαράκωσε στο στήθος, το στέρνο και τα χείλια. Η κοπέλα πάλεψε σθεναρά μαζί του, ενώ ούρλιαζε καλώντας σε βοήθεια.

Τελικά, κατάφερε τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω, βρίσκοντας την ευκαιρία να διαφύγει τρέχοντας προς την κλινική που εργάζεται, όπου και της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Ψηλός, λεπτός και καστανόξανθος ο δράστης σύμφωνα με την περιγραφή της

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στις Αρχές το θύμα, ο δράστης είναι μάλλον αλλοδαπός, ανοιχτόχρωμος και καστανόξανθος, λεπτός και έχει ύψος περίπου 1,80 μ.

Αμέσως μετά, η 25χρονη πρόλαβε και είδε πως ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα μηχανάκι όπου τον ανέμενε συνεργός του και πιθανόν κρατούσε τσίλιες και μαζί διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Η κοπέλα κάλεσε την Άμεση Δράση και ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του δράστη, δίχως όμως αυτό να καταστεί εφικτό.

Σημειώνεται ότι ο δράστης δεν είχε οικονομικά κίνητρα αφού δεν ασχολήθηκε με την τσάντα της και τα κίνητρά του ήταν καθαρά σεξουαλικά.

Από την Ασφάλεια ανησυχούν ιδιαίτερα για το θράσος και την επικινδυνότητα του δράστη, που δεν τον ένοιαζε καν η ώρα και το σημείο, από το οποίο περνάει αρκετός κόσμος και έχουν ζητηθεί υλικά από κάμερες της Τροχαίας και παρακείμενες επιχειρήσεις, για να αναλυθούν καρέ-καρέ, μήπως καταφέρουν οι αστυνομικοί να απομονώσουν από τα βιντεοληπτικά αυτά υλικά την εικόνα του επίδοξου βιαστή και του συνεργού του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα