Τσιόδρας: Για χορό και τραγούδι με τα παιδιά στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας

Τσιόδρας: Για χορό και τραγούδι με τα παιδιά στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας
Σωτήρης Τσιόδρας στην πλατεία Κυψέλης, όπου πραγματοποιούνται τεστ κορονοϊού από κινητή μονάδα eurokinissi

Ο Σωτήρης Τσιόδρας απεικονίζεται σε βίντεο που ανέβασε στο Facebook ο διευθυντής των φυλακών ανηλίκων Αυλώνας να διασκεδάζει, χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί με τα παιδιά.

Την ημέρα για την πρόσβαση κρατουμένων στην εκπαίδευση, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας επισκέφτηκε τις φυλακές ανηλίκων στην Αυλώνα, όπου μίλησε με τα παιδιά, τους έδωσε συμβουλές αναφορικά με τον χειρισμό της πανδημίας, ενώ άκουσε και τα δικά τους προβλήματα, φορώντας πάντα μάσκα.

Επιπλέον, μιας και ήταν μέρα γιορτής, παρακολούθησε θεατρικές παραστάσεις που είχαν προετοιμάσει τα παιδιά και τις παρουσίασαν στον προαύλιο χώρο με μουσικές και χορό, όπου φαίνεται να διασκέδασε.

Ο διευθυντής του καταστήματος κράτησης ανηλίκων στην Αυλώνα ανέβασε ένα βίντεο στο facebook που απεικονίζει τον καθηγητή που έχει ταυτιστεί με την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην χώρα να χορεύει και να τραγουδάει μαζί με τα παιδιά. Ο διευθυντής, κ. Πέτρος Δαμιανός, σημείωσε:

“Στη μουσική και στο χορό παραβρέθηκαν ο διευθυντής και ο αρχιφύλακας του καταστήματος συνοδεύοντας τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος αφού απόλαυσε μαζί μας τη παράστασή τους, μίλησε με απλό και ζεστό λόγο για την πανδημία, τους έδωσε, μάλλον μας έδωσε, συμβουλές και πληροφορίες σχετικά και άκουσε με προσοχή τις δικές μας ανάγκες και προτάσεις, υποσχόμενος ότι θα κάνει το ανθρωπίνως δυνατόν στο μέτρο των δυνατοτήτων του για εξεύρεση λύσεων. Τον ευχαριστώ εκ μέρους των μαθητών μας τόσο για την παρουσία του στο σχολείο και τη φυλακή, για την οποία έλαβε γνώση, ώστε να μπορεί να προτείνει λύσεις, όσο και για την έγνοιά του για την προστασία των μαθητών μας. Είναι πολύ σημαντικό να μη κλείσει το σχολείο…”
 


 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα