Τσιτσιπάς: Χαρούμενος που είμαι πρεσβευτής της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”

Τσιτσιπάς: Χαρούμενος που είμαι πρεσβευτής της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”

Ο παγκόσμιας κλάσης αθλητής έδειξε το ήθος του, αγκαλιάζοντας τις προσπάθειες και τις δράσεις της Ένωσης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αθλητής παγκόσμιας κλάσης επέδειξε το ήθος του και την ευαισθησία του «αγκαλιάζοντας» τις προσπάθειες και τις δράσεις της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο ίδιος πόζαρε με την μπλούζα του Μαζί για το Παιδί στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα. Μάλιστα στους λογαριασμούς του στα social media έγραψε χαρακτηριστικά, «Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι θα είμαι ο νέος πρεσβευτής της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Μια Ένωση που βοηθά τα, τα φτωχά, ανάπηρα και ορφανά παιδιά. Μια κίνηση που βοηθάει τα παιδιά να ζήσουν μια καλύτερη ζωή.

Η Ένωση προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη θρησκεία, υποστηρίζοντας μάλιστα περισσότερα από 30.000 παιδιά, σε ετήσια βάση. Η φιλοσοφία αυτής της μοναδικής Ένωσης είναι “η ισχύς εν τη ενώσει”».

Σχετικά με το “Μαζί για το Παιδί”

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο  εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα