Twitter για Παντελίδη: Από τις επιθέσεις στο πένθος

Twitter για Παντελίδη: Από τις επιθέσεις στο πένθος

Ο ξαφνικός χαμός του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε τους θαυμαστές του και τους χρήστες του twitter, που αποχαιρέτησαν τον τραγουδιστή

Σοκ προκάλεσε στην ελληνική σόου μπιζ και στους θαυμαστές του η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Παντελή Παντελίδη.

Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί μετά από ένα σοβαρό τροχαίο στην Βουλιαγμένης, όπου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Τις τελευταίες ημέρες ο τραγουδιστής, ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του σάλου που είχε προκληθεί για το τραγούδι του με αναφορά στα Κατεχόμενα, με τα ΜΜΕ και το κοινό να στρέφονται εναντίων του με χιουμοριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει συγγνώμη για τον επίμαχο στίχο: “θυμίζεις γκόμενα, που τριγυρνά στα κατεχόμενα” και χθες είχε ανακοινώσει ότι αποσύρει το τραγούδι που προκάλεσε την αντίδραση των θαυμαστών του και όχι μόνο.

Οι θαυμαστές του, σοκαρισμένοι, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, τον αποχαιρέτησαν με δικά τους μηνύματα συλλυπητηρίων στο twitter.









Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα