Τζόκερ των 6,2 εκατ. ευρώ: Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο

Τζόκερ των 6,2 εκατ. ευρώ: Γιατί δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο
Δελτίο του Τζόκερ Eurokinissi

Μία σημαντική πρωτιά στην ιστορία του Τζόκερ κατέγραψε το νικηφόρο δελτίο που παίχτηκε χθες και κέρδισε 6,2 εκατ. ευρώ. Ποια η διαφορά του με τους προηγούμενους νικητές

“Το τυχερό δελτίο του μοναδικού υπερτυχερού του τζόκερ παίχθηκε σε πρακτορείο στην …” ήταν μία από τις προτάσεις που δεν έλειπε ποτέ από τα δελτία Τύπου του ΟΠΑΠ και αφορμή για αναζήτηση και δηλώσεις από τον πράκτορα στο πρακτορείο του οποίου παίχθηκε το τζόκερ.

Το αντίγραφο του δελτίου του τζόκερ γινόταν αφίσα που θα έμενε για μήνες ολόκληρους στην τζαμαρία του πρακτορείου και θα αποτελούσε “μαγνήτη” για όσους πιστεύουν σε “γουρλίδικα” προπατζίδικα. Παράλληλα, το ποιος ήταν ο νικητής, θα ήταν το θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό στην τοπική κοινωνία.

Η περίπτωση του χθεσινού υπερτυχερού των 6,2 εκατ. ευρώ γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία του τζόκερ καθώς είναι ο πρώτος νικητής τόσο σημαντικού ποσού που δεν παίχτηκε σε πρακτορείο αλλά ηλεκτρονικά (online). Όπως είναι γνωστό ο ΟΠΑΠ από την περασμένη άνοιξη παρέχει την δυνατότητα κατάθεσης δελτίων του τζόκερ και ηλεκτρονικά, από το κινητό ή τον υπολογιστή όποιου διαθέτει Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη. Ένας σημαντικός αριθμός παικτών κάνει πλέον χρήση του tzoker.gr καθώς πέρα από τις ευκολίες ενός online συστήματος προσφέρει και πλήρη ταυτοποίηση του νικητή.

Έτσι σε αντίθεση με το πρακτορείο όπου γνωστοποιείται που κατατέθηκε το νικηφόρο δελτίο η κατάθεση online δελτίου από τον ίδιο τον παίκτη καθιστά αδύνατη την δημοσιοποίηση στοιχείων του. Πρόκειται για απόφαση της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεση του, κάτι που σέβεται σταθερά ο ΟΠΑΠ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα