Βάρη: Διπλή απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε  ΑΤΜ στη Νέα Κίο.
Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί  βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi)
ΑΡΓΟΛΙΔΑ- Συνελήφθη Αλβανός που έσπασε ΑΤΜ στη Νέα Κίο. Το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη αλλοδαπός Αλβανική καταγωγής στην Κεντρική Πλατεία της Νέα Κίου γιατί βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, έσπασε με πέτρα το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας βρίζοντας την Ελλάδα και υμνώντας την χώρα του. Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους.(Eurokinissi) EUROKINISSI

Οι δράστες παροχέτευσαν μείγμα αερίου σε δύο ATM που βρίσκονται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ επί της λεωφόρου Βάρης και τα ανατίναξαν

Άγνωστοι δράστες επιχείρησαν στις 03.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής να διαρρήξουν δύο ΑΤΜ που βρίσκονται στην πρόσοψη σουπερμάρκετ επί της λεωφόρου Βάρης.

Οι δράστες παροχέτευσαν στα μηχανήματα αναλήψεων μείγμα αερίου με την μέθοδο “PLOFKRAAK” και τα ανατίναξαν, προκαλώντας υλικές ζημιές τόσο στα ATM όσο και στην επιχείρηση.

ADVERTISING

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πάρουν μαζί τους τις κασετίνες με τα χρήματα.

Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας δεν έχει καταστεί μέχρι στιγμής δυνατός ο εντοπισμός τους.

SHARE:

24Media Network