Βασάνισαν 3χρονο αγοράκι σε στρατιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στον Έβρο

Βασάνισαν 3χρονο αγοράκι σε στρατιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στον Έβρο

Περιστατικό βασανισμού 3χρονου αγοριού καταγγέλλουν οι γονείς του από γυναίκα ανυπολοχαγό στον στρατιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό Φερών Έβρου

Μια ιδιαίτερη περίπτωση βασανισμού ανηλίκου θα κληθεί να εξετάσει τον προσεχή Νοέμβρη το Στρατοδικείο Ξάνθης, μετά και την υποβολή σχετικής μηνυτήριας αναφοράς των γονέων ενός 3χρονου αγοριού.

Πρόκειται για ένα περιστατικό βασανισμού, το οποίο σύμφωνα με την πλευρά των γονιών, έλαβε χώρα πριν από μερικούς μήνες στον στρατιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό Φερών Έβρου από γυναίκα ανυπολοχαγό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα 3χρονο αγοράκι χτυπήθηκε στο πρόσωπο, του έδεσαν με σχοινί τα χέρια σε κάγκελα και το έκλεισαν στην ντουλάπα!

Η υπόθεση, μετά από την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού, αναμένεται να κριθεί στις 19 Νοεμβρίου στο Στρατοδικείο Ξάνθης,ενώ ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, Νίκος Αργυρίου, μιλώντας στον Ρ/Σ Αθήνα 9.84 τόνισε πως επί δύο χρόνια μετά το περιστατικό οι γονείς του παιδιού αντιμετωπίζουν εχθρική συμπεριφορά από τους ανωτέρους τους, δυσμενείς αποσπάσεις και απειλές απόλυσης.

πηγή: thrakitoday.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network