Βικτώρια Καρύδα: “Εύχομαι τα χειρότερα για τον δολοφόνο του άνδρα μου”

Βικτώρια Καρύδα: “Εύχομαι τα χειρότερα για τον δολοφόνο του άνδρα μου”

"Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι' αυτόν τον άνθρωπο" είπε το γνωστό μοντέλο στις πρώτες της δηλώσεις. Το χρονικό της σύλληψης του Βούλγαρου φερόμενου ως δράστη, και της δολοφονίας.

Σε δηλώσεις προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα μετά τη σύλληψη του εκτελεστή του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και ευχήθηκε τα χειρότερα για τον άνθρωπο που της στέρησε τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των δυο παιδιών της.

“Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο” είπε χαρακτηριστικά στις κάμερες.

Η σύλληψη του Βούλγαρου κακοποιού έγινε το βράδυ της Τρίτης. Ο ίδιος δεν δέχεται να πει ούτε κουβέντα στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Όπως όλα δείχνουν, η δολοφονία ήταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του επιχειρηματία από άγνωστο μέχρι στιγμής εντολέα, το οποίο έφερε σε πέρας ο 31χρονος Βούλγαρος μαζί με τον 35χρονο αδελφό του που αναζητείται και ανέμενε τον εκτελεστή για να διαφύγουν μαζί.

Ο Στέλιος Μακρής και Βικτώρια Καρύδα στην κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αθήνα AP

Σημειώνεται πως ο 31χρονος εκτελεστής μαζί με τον αδελφό του διέφυγαν αμέσως μετά την δολοφονία στην Βουλγαρία, όμως ο 31χρονος επέστρεψε πίσω στην Ελλάδα πρόσφατα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και διέμενε σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα, όπου εντοπίστηκε από την Ασφάλεια προχθές και στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψή του.

Μάλιστα, επιχείρησε να διαφύγει πέφτοντας με το όχημα του πάνω στα αυτοκίνητα της Ασφάλειας που του έκλειναν τον δρόμο, ήταν όμως ήδη αργά για εκείνον, αφού περίμεναν παρόμοιες αντιδράσεις οι έμπειροι αστυνομικοί και έτσι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Το χρονικό

Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, μόλις ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του μάρκας Smart, έξω από το σπίτι του επί της οδού Τροίας 16, με σκοπό να μεταβεί σε εκδήλωση της εταιρείας του, τον πλησίασε ο εκτελεστής από το παράθυρο του συνοδηγού και πυροβόλησε εναντίον του με πιστόλι, έξι φορές, με τέσσερις βολές να βρίσκουν το θύμα σε θώρακα, κοιλιακή χώρα και ωμοπλάτη

Το θύμα βαριά πληγωμένο άνοιξε την πόρτα του οδηγού και προσπάθησε να βγει έξω, με αποτέλεσμα να δεχτεί και την τελευταία βολή στον θώρακα και να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος.

Λεπτομέρειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης και τα κίνητρα αυτής της εν ψυχρώ δολοφονίας αναμένονται να γίνουν γνωστά με την ολοκλήρωση του σχηματισμού της δικογραφίας και από τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας Αττικής που θα πραγματοποιηθούν αύριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα