Βίντεο-αποκάλυψη: Η φωτιά στην Ανατολική Αττική από αεροπλάνο

Βίντεο-αποκάλυψη: Η φωτιά στην Ανατολική Αττική από αεροπλάνο

Τούρκος δημοσιογράφος ανάρτησε ένα βίντεο μέσα από την πτήση του που προκαλεί πραγματική ανατριχίλα-Το μέγεθος της καταστροφής από ψηλά

Ένα βίντεο που συγκλονίζει δημοσίευσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Murat Sarıca στον λογαριασμό του στο Twitter από τις καταστροφικές φωτιές στην ανατολική Αττική.

Τα πλάνα είναι μέσα από την πτήση στην οποία επέβαινε το ξημέρωμα της Τρίτης ο Τούρκος δημοσιογράφος. Η διάρκεια του βίντεο είναι μόλις μισό λεπτό αλλά προκαλεί ανατριχίλα.

ADVERTISING

"Η τερατώδης φωτιά στην Ελλάδα από ψηλά. Η φωτιά κινείται προς τους οικισμούς", έγραψε ο Sarıca, με τη φωτιά όμως να έχει ήδη κατακάψει δεκάδες σπίτια, ενώ έχουν χαθεί και πάνω από 20 ανθρώπινες ζωές. Όπως δήλωσε άλλωστε σε τηλεοπτική εκπομπή ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Νίκος Παπαευσταθίου, ο αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 156.

Δορυφορικές εικόνες από την πυρκαγιά στην Κινέτα έδωσε στην δημοσιότητα και η ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus που καταγράφει καιρικά φαινόμενα και καταστροφές στην ευρωπαϊκή ήπειρο από το διάστημα.

Δείτε τις αναρτήσεις επιστημονικών συνεργατών της υπηρεσίας στο Twitter:

Όλες οι εξελίξεις από το News 24/7 που είναι σε συνεχή ενημέρωση όπως και το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
SHARE:

24Media Network