Βίντεο drone: Εικόνες καταστροφής από την πλημμυρισμένη Σητεία

Βίντεο drone: Εικόνες καταστροφής από την πλημμυρισμένη Σητεία
Εικόνα από την πλημμυρισμένη Σητεία

Αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου παραμένουν κλειστά εξαιτίας των καθιζήσεων και των κατολισθήσεων ενώ η πυροσβεστική προχωρά σε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Το μέγεθος της καταστροφής που έζησε η Σητεία στην Κρήτη εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων δείχνει βίντεο. Όλη η πόλη έχει μετατραπεί σε μία τεράστια λίμνη ενώ οι φορείς έχουν ξεκινήσει τις καταγραφές των ζημιών.

Αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου παραμένουν κλειστά εξαιτίας των καθιζήσεων αλλά και των κατολισθήσεων ενώ η πυροσβεστική προχωρά σε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Πολλές αγροτικές καλλιέργειες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές με τους παραγωγούς να περιμένουν να περάσει η μπόρα για να δουν το μέγεθος της καταστροφής.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν υπάρχει ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας 11 άνθρωποι κινδύνευσαν στη Σητεία εξαιτίας της πλημμύρας με την πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να στήνουν μεγάλη επιχείρηση για την διάσωσή τους, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Έντεκα ακόμα άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν στα Πιλαλλήματα του Μακρύ Γιαλού και ένας οδηγός που κινούταν στο Τζερμιάδω Λασιθίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα