Βίντεο ντοκουμέντο: Πυριτιδαποθήκη το hot spot για τον δρυμό στο Σούνιο

Βίντεο ντοκουμέντο: Πυριτιδαποθήκη το hot spot για τον δρυμό στο Σούνιο

Στον χώρο υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά που εντείνουν την κατάσταση στις περιπτώσεις φωτιάς. Οι κάτοικοι στο Σούνιο μετρούν ήδη τέσσερις επικίνδυνες πυρκαγιές από χέρι εμπρηστή μέσα στο hot spot σε μόλις ένα μήνα. Αιματηρές συμπλοκές για ναρκωτικά και μαστροπεία τις τελευταίες μέρες.

Ο εμπρησμός της αποθήκης ιματισμού μέσα στην καρδιά της κατασκήνωσης που εδώ και τέσσερα χρόνια λειτουργεί ως χώρος φιλοξενίας αλλοδαπών, ήταν ισχυρό σοκ για πυροσβέστες και εθελοντές, που μέρα και νύχτα πασχίζουν να κρατήσουν ζωντανό τον εθνικό δρυμό του Σουνίου.

Τέσσερις εμπρησμοί ξεσήκωσαν τους κατοίκους στο Σούνιο

Σοκ και για τους κατοίκους της περιοχής, που ήδη μετρούν τέσσερις επικίνδυνες πυρκαγιές από χέρι εμπρηστή, μέσα στο hot spot, μόλις τον τελευταίο μήνα.

Οι συνθήκες διαβίωσης στο hot spot είναι άθλιες. Σπιτάκια παράγκες, αυτοσχέδιοι ξύλινοι φράκτες, πεταμένα στρώματα και σκουπίδια παντού μέσα στο πευκοδάσος του εθνικού δρυμού. Μια πυριτιδαποθήκη, έτοιμη να εκραγεί. Με τις πυροσβεστικές φωλιές λεηλατημένες, χωρίς μάνικες για τους πυροσβέστες, την κρίσιμη στιγμή της πυρκαγιάς.

Αιματηρές συμπλοκές για ναρκωτικά και μαστροπεία

Τις τελευταίες μέρες η αστυνομία ασχολήθηκε και με δύο αιματηρές συμπλοκές. Μαχαιρώματα μεταξύ συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα