Βόλος: Σώος αλλά ταλαιπωρημένος βρέθηκε ο 37χρονος πατέρας δύο παιδιών

Βόλος: Σώος αλλά ταλαιπωρημένος βρέθηκε ο 37χρονος πατέρας δύο παιδιών

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 37χρονου Ηλία Πινάκα, ο οποίος αγνοούνταν από τη Δευτέρα, όταν έφυγε από τη δουλειά και δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Βρέθηκε καλά στην υγεία του ο 37χρονος Ηλίας Πινάκας, του οποίου η τύχη αγνοούνταν από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, όταν έφυγε από την εργασία του αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι.

Ο άνδρας εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά εξαντλημένος. Τον εντόπισε εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, σε δύσβατη περιοχή στο Σέσκλο, δυτικά της περιοχής των σιδηροδρομικών γραμμών.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος (ο εθελοντής που τον εντόπισε) ειδοποίησε την Αστυνομία, τον πλησίασε και αφού διαπίστωσε ότι είναι καλά στην υγεία του, του έδωσε νερό και ξηρά τροφή -συγκεκριμένα παστέλι και σοκολάτα- ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με το Magnesianews, ο 37χρονος, που είναι πατέρας δύο μικρών παιδιών, ήταν ταλαιπωρημένος και αισθάνθηκε ψυχολογική πίεση, ήθελε να ηρεμήσει, ενώ έδειξε να «χάνεται» από τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα της εξαφάνισής του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα