Βόλος: Ξυλοκόπησε την 7 μηνών έγκυο σύζυγό του – Στο νοσοκομείο η γυναίκα

Βόλος: Ξυλοκόπησε την 7 μηνών έγκυο σύζυγό του – Στο νοσοκομείο η γυναίκα
Κακοποίηση / Ενδοοικογενειακή βία iStock

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια νεαρή μητέρα από τον Αλμυρό Βόλου το απόγευμα της Πέμπτης. Διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και παραμένει στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η υγεία του εμβρύου και η δική της.

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον Αλμυρό του Βόλου, όταν ένας άντρας επιτέθηκε κατά της γυναίκας του, χτυπώντας την.

Η νεαρή μητέρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητες εξετάσεις ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές ενώ ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας από τον Βόλο ανέλαβε να εξασφαλίσει στέγη για το πρωτότοκο παιδί του ζευγαριού που είναι μόλις 17 μηνών.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο τμήμα νεογνών του νοσοκομείου, προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, η οποία θα παραμείνει στο Αχιλλοπούλειο για τουλάχιστον ένα 24ωρο, προκειμένου οι γιατροί να βεβαιωθούν πως είναι καλά στην υγεία της τόσο εκείνη όσο και το έμβρυο.

Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο “Ταχυδρόμος“, την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα