Βόλος: Ξύπνησε μετά από έναν μήνα ο ντελιβεράς που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ

Βόλος: Ξύπνησε μετά από έναν μήνα ο ντελιβεράς που είχε διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ
Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο Βόλου eurokinissi

Ευχάριστα νέα για τον ντελιβερά που είχε τραυματιστεί σοβαρά στον Βόλο. Είχε διασωληνωθεί αρχικά εκτός ΜΕΘ καθώς δεν υπήρχε ελεύθερη θέση στο νοσοκομείο.

Αισιόδοξα είναι τα νέα που έρχονται από το Νοσοκομείο Βόλου για τον 20χρονο διανομέα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο του Βόλου.

Όπως αναφέρει το TheNewspaper.gr ο 20χρονος ξύπνησε από το κώμα την Τρίτη, σχεδόν ένα μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τη διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει, καθώς θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι οι γιατροί να σιγουρευτούν οτι όλα βαίνουν καλώς. Το σημαντικό όμως είναι οτι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό αισιόδοξο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, το τροχαίο σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος παραβίασε πινακίδα STOP και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ενώ και τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές. Ο νεαρός μετφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα