Βόλος: Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκε στα χέρια – Συνελήφθησαν και οι δυο

Βόλος: Ζευγάρι ηλικιωμένων πιάστηκε στα χέρια – Συνελήφθησαν και οι δυο
Περιπολικό της αστυνομίας ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ο 90χρονος άνδρας άρπαξε από τα μαλλιά την 80χρονη σύζυγό του και εκείνη του πέταξε πέτρα στο πρόσωπο. Η 80χρονη παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ο 90χρονος έχει παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμο.

Σε άγριο ξύλο εξελίχθηκε το πρωινό της Κυριακής για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στον Αλμυρό Βόλου, οι οποίοι προκάλεσαν απλές βλάβες ο ένας στον άλλο και συνελήφθηκαν μετά από καταγγελίες εκατέρωθεν από το Α.Τ. Αλμυρού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το magnesianews.gr, το πρωί της Κυριακής (7/11), για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 90χρονος άνδρας άρπαξε από τα μαλλιά και πέταξε στο πάτωμα την 80χρονη σύζυγό του. Εκείνη ανταπέδωσε πετώντας του μία πέτρα στο πρόσωπο και με ένα ξύλο τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο 90χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η σύζυγός του. Η γυναίκα τον κατήγγειλε για ψευδή καταμήνυση, αλλά επειδή ο άνδρας βρισκόταν στο Κέντρο Υγείας δεν συνελήφθη και παραπέμπεται σε ρητή δικάσιμο.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματική βλάβη κατά συζύγου και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Η 80χρονη, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της και θα δικαστεί αύριο Τετάρτη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα