Βουλγάρα θα πωλούσε το μωρό της έναντι 8.000 ευρώ στα Τρίκαλα

Βουλγάρα θα πωλούσε το μωρό της έναντι 8.000 ευρώ στα Τρίκαλα

Τρία μωρά, ισχυρίστηκε μία Βουλγάρα ότι μπορούσε να φέρει σε αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι γονείς, για να διαλέξουν ποιο θα αγοράσουν αντί 8.000 ευρώ. Επτά συλλήψεις

Νέα υπόθεση αγοραπωλησίας βρέφους αποκαλύφθηκε την Τρίτη (23/09) στα Τρίκαλα, με πρωταγωνίστρια μία μητέρα από τη Βουλγαρία.

Πιο αναλυτικά, η αστυνομία είχε εδώ και καιρό πληροφορίες ότι μία νεαρή από τη Βουλγαρία ήθελε να πουλήσει το μωρό της. Δύο αστυνομικοί εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι και σε επαφή με την αλλοδαπή, αυτή τους είπε ότι μπορεί να τους φέρει τρία μωρά για να διαλέξουν, ορίζοντας το αντίτιμο στα 8.000 ευρώ.

Το “ζευγάρι” έκλεισε ραντεβού με την Βουλγάρα σε ιατρείο Έλληνα παιδιάτρου, όπου θα γίνονταν εξετάσεις στο μωρό και εκεί επενέβησαν οι αρχές.

Η μητέρα συνελήφθη ενώ με χειροπέδες κατέληξαν επίσης ένας Έλληνας συμβολαιογράφος, που είχε αναλάβει όλες τις διαδικασίες “νομιμοποίησης” της αγοραπωλησίας του μωρού, μία ημεδαπή δικηγόρος, ο προαναφερόμενος γιατρός, μία ημεδαπή που φέρεται να είχε τον ρόλο του διαμεσολαβητή, ένας εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ και ο Βούλγαρος σύζυγος της μητέρας.

Πληροφορίες από t rikalanews.gr, trikaladay.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα