Βουτιά αυτοκινήτου με πέντε τουρίστες σε γκρεμό στο Πήλιο

Βουτιά αυτοκινήτου με πέντε τουρίστες σε γκρεμό στο Πήλιο

Αυτοκίνητο με πέντε τουρίστες από την Αργεντινή έπεσε σε γκρεμό βάθους δεκάδων μέτρων, στο Πήλιο. Ένας βράχος τους γλίτωσε από τα χειρότερα

Σε γκρεμό βάθους δεκάδων μέτρων, στο ανατολικό Πήλιο, κατέληξε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε τουρίστες, γλιτώνοντας από τα χειρότερα χάρη σε ένα βράχο.

Η παρέα από την Αργεντινή, που έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, νοίκιασε αυτοκίνητο και το απόγευμα του Σαββάτου (24/05) έκανε βόλτα στο ανατολικό Πήλιο. Ενώ κινούνταν κοντά στο χωριό Κισσός, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε σε γκρεμό. Την τρελή του πορεία σταμάτησε, περίπου 20 μέτρα πιο κάτω, ένας βράχος.

Οι τέσσερις από τους πέντε επιβάτες, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, ωστόσο μία 78χρονη εγκλωβίστηκε. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες μετά από λίγες ώρες ελευθέρωσαν την ηλικιωμένη.

Και οι πέντε τουρίστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Βόλου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με την περιπέτεια τους να λαμβάνει αίσιο τέλος.

Πληροφορίες από magnesianews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE: