Τραγωδία στον Καρέα. Αναγνωρίστηκε η σορός του 47χρονου αστυνομικού

Τραγωδία στον Καρέα. Αναγνωρίστηκε η σορός του 47χρονου αστυνομικού
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Καρέα, ανήκει στον 47χρονο αξιωματικό της ΕΛΑΣ που αγνοείτο από το μεσημέρι της Παρασκευής

Αναγνωρίστηκε η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου πάνω από το κολυμβητήριο της Ηλιούπολης από πυροσβέστες και αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, καθώς αγνοείτο ένας 47χρονος άνδρας

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης το πτώμα ανήκει στον 47χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς στον Υμηττό.

Ο 47χρονος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ βρισκόταν σε άδεια από την υπηρεσία του λόγω προβλήματος Υγείας και αγνοείτο από τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με την οικογένειά του που ειδοποίησε τις Αρχές, ο 47χρονος άντρας αποχώρησε από το σπίτι του για τον καθιερωμένο περίπατό του στο δάσος, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά.

Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει η σύζυγός του, η οποία αναγνώρισε τα προσωπικά του αντικείμενα που βρέθηκαν στην περιοχή. Ο άτυχος αστυνομικός, που υπηρετούσε στις παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ, είχε αναρρωτική άδεια, λόγω επέμβασης στη μέση –στην οποία είχε υποβληθεί πρόσφατα– και καθημερινά πήγαινε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα