Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Βρέθηκε και κατέθεσε ο άνθρωπος με την κίτρινη μπλούζα

Δολοφονία Ζακ Κωστόπουλου: Βρέθηκε και κατέθεσε ο άνθρωπος με την κίτρινη μπλούζα
Λουλούδια, κεριά και σημειώματα στο πεζοδρόμιο την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, έξω από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια όπου βρήκε το θάνατο ο 33χρονος Ζακ Κωστόπουλος μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του. Eurokinissi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου αφού ο άνθρωπος με την κίτρινη μπλούζα βρέθηκε και κατέθεσε.

Οχι μόνο ταυτοποιήθηκε ο άνθρωπος με το κίτρινο μπλουζάκι που φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ζακ Κωστόπουλο στα videο που διέρρευσαν πρόσφατα αλλά βρέθηκε από τις αρχές και κατέθεσε!

Ο μάρτυρας-κλειδί είχε ταυτοποιηθεί από την Πέμπτη από τις αρχές οι οποίες όμως αρχικά είχαν αρνηθεί να συναινέσουν στην προσπάθεια ταυτοποίησης προκαλώντας ερωτηματικά.

Ολα τα άλλαξε τα video που προσκόμισε η πολυεθνική διεπιστημονική ομάδα Forensic Architecture, υλικό στο οποίο ο 44χρονος επιχειρηματίας (φέρεται να ασχολείται με ταξιδιωτικές επιχειρήσεις) όχι μόνο φαίνεται ξεκάθαρα, πολύ κοντά στους άνδρες της Αστυνομίας που επιχειρούν αλλά κρατά στο χέρι του και ένα αντικείμενο που μοιάζει με γκλομπ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 44χρονος τόνισε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος δεν ήταν σε θέση να διαπράξει ληστεία ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη στην κατάσταση που ήταν, παράλληλα όμως ήταν και ιδιαίτερα επιεικής για τη στάση της ΕΛΑΣ στο όλο ζήτημα μην αποδίδοντας καμία ευθύνη στους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Ο 44χρονος έχει πατέρα Τούρκο και μητέρα Ελληνίδα. Στην Ελλάδα φέρεται να χρησιμοποιεί το επώνυμο της μητέρας του ενώ επαγγελματικά ειδικεύεται στα ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στην Τουρκία.

Η κατάθεσή του βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων και εξετάζεται ενδελεχώς αφού δίνει επιπλέον στοιχεία στην ανάκριση.

Θυμηθείτε το video που είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το News24/7 και στο οποίο (προς το τέλος) ο 44χρονος φαίνεται να μιλάει με τους αστυνομικούς και να βρίσκεται πολύ κοντά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα