Βρέθηκε κουτί με δύο χειροβομβίδες στο Παγκράτι

Πυροτεχνουργοί έξω από το υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. Άγνωστος τηλεφώνησε στη 01:20 τα ξημερώματα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), από τις έρευνες των οποίων εντοπίστηκε στην είσοδο του υπουργείου ύποπτο σακίδιο και ακολούθησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την εξουδετέρωσή του.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Πυροτεχνουργοί έξω από το υπουργείο Εργασίας την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016. Άγνωστος τηλεφώνησε στη 01:20 τα ξημερώματα στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), από τις έρευνες των οποίων εντοπίστηκε στην είσοδο του υπουργείου ύποπτο σακίδιο και ακολούθησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την εξουδετέρωσή του. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Πυροτεχνουργοί των ΤΕΕΜ και του Στρατού παρέλαβαν το κουτί προκειμένου να προχωρήσουν σε ασφαλή καταστροφή των πυρομαχικών

Κινητοποίηση από πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμων (ΤΕΕΜ) και του Στρατού ακολούθησε η ανακάλυψη από περαστικούς επί της οδού Εμπεδοκλέους στο Παγκράτι, ενός παρατημένου κουτιού που στο εσωτερικό του είχε δύο χειροβομβίδες.

Το σημείο βεβαίως αποκλείστηκε από την Αστυνομία και στη συνέχεια το κουτί με τις χειροβομβίδες παρελήφθη από κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού για ασφαλή καταστροφή.

Έρευνα γίνεται από την Αστυνομία για να διαπιστωθεί που ανήκαν και ποιος της άφησε εκεί.

ADVERTISING

SHARE: