Βύρωνας: Ξυλοκοπήθηκε επειδή υπερασπίστηκε την αδερφή του – “Με έδερναν 17 άτομα”

Βύρωνας: Ξυλοκοπήθηκε επειδή υπερασπίστηκε την αδερφή του – “Με έδερναν 17 άτομα”

Θέλησε να προστατεύσει την αδερφή του από το bullying που της έκαναν και ξυλοκοπήθηκε από 17 άτομα - Η κοπέλα προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι.

Μαθητής λυκείου στον Βύρωνα ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σχολείο του από συμμαθητές και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδελφή του από το bullying που της έκαναν καθημερινά.

«Mε χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 17χρονος μαθητής λυκείου.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές» πρόσθεσε μιλώντας στο Star. «Δεν ήξερα από που έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλωτσιά ήταν τόσο γρήγορο αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα» είπε ο έφηβος.

Η αδερφή του, που ήταν παρούσα τη στιγμή της επίθεσης δήλωσε: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν».

Η άγρια επίθεση ξεκίνησε όταν το θύμα προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στην αδερφή του, ζητώντας του να το σταματήσουν.

Μάλιστα, όταν η κοπέλα προσπάθησε να τον βοηθήσει, ένα άλλο παιδί την κράτησε και την χτύπησε στο κεφάλι.

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για σταματήσουν την άνανδρη επίθεση. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.

Η μητέρα του θύματος, μιλώντας στην κάμερα του Star, τόνισε πως το παιδί φέρει αιμάτωμα στο μάτι του από κόψιμο, το οποίο προέκυψε από άγνωστο αντικείμενο. Η οικογένεια έκανε μήνυση και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα