Ξυλόκαστρο: Νεκρή υπάλληλος καθαριότητας – Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο

Ξυλόκαστρο: Νεκρή υπάλληλος καθαριότητας – Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο
Απορριματοφόρο (φωτογραφεία αρχείου) iStock

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία γυναίκα στο Ξυλόκαστρο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε την υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ανυψωτικό.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 45χρονη γυναίκα εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης το πρωί της Κυριακής (08/01).

Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με το Korinthostv.gr, έγινε λίγο μετά τις 6.30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της περιοχής, Κάτω Πιτσά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 36χρονος, προσέκρουσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, σε προπορευόμενο απορριμματοφόρο όχημα. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 45χρονη, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνη την στιγμή βρισκόταν, στην ειδική θέση του απορριμματοφόρου για τους υπαλλήλους καθαριότητας.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα