Υπάλληλος της Βουλής ανάμεσα στους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια

Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI

Φέρεται να είναι υπάλληλος της Βούλής εδώ και περίπου 20 χρόνια, ενώ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Άφωνοι σίγουρα δεν έμειναν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας όταν άκουσαν έναν από τους συλληφθέντες αντιεξουσιαστές των χθεσινών επεισοδίων να τους λέει ότι είναι …υπάλληλος της Βουλής. Και βέβαια άφωνοι δεν έμειναν, γιατί κατά καιρούς έχουν πέσει στα χέρια τους άτομα με πολύ …ενδιαφέροντα επαγγέλματα των ίδιων ή των γονέων τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έως τώρα, φέρεται να είναι υπάλληλος της Βουλής εδώ και περίπου 20 χρόνια, ενώ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται να έχει εθισμό στα ναρκωτικά και έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

ADVERTISING

Όλα ξεκίνησαν για πολλοστή φορά τα ξημερώματα λίγο πριν τις δύο και κράτησαν μέχρι και μετά τις 5 το πρωί, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών που χρησιμοποιούσε παγίως ως ορμητήριο και ασφαλές καταφύγιο, το Πολυτεχνείο, εξέρχονταν από αυτό και πραγματοποιούσαν διαρκείς επιθέσεις με βόμβες μολότοφ σε βάρος των στατικών διμοιριών των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και στην στατική διμοιρία που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Μετά από διαρκείς επιθέσεις, οι διμοιρίες των ΜΑΤ κατάφεραν να κάνουν κυκλωτική κίνηση και η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατευθύνθηκε προς την οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη, όπου εισήλθαν σε μία κλειστή εκείνη την ώρα καφετέρια, αφού ένας εξ αυτών είχε κλειδί για το κατάστημα και πιθανόν εργαζόταν σε αυτό παλιότερα.

Οι ταραξίες εγκλωβίστηκαν μέσα στο κατάστημα αυτό και μετά από επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, εκ των οποίων 9 Έλληνες και δύο Αλβανοί. Σε βάρος τους γίνεται έρευνα και σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, ενώ με το πέρας των ερευνών αναμένεται και επίσημη ενημέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Αστυνομίας ύστερα από νέες επιθέσεις στην περιοχή

SHARE:

24Media Network