Υπερεισαγγελία: Η υποστελέχωση και τα "αγκάθια"

Το κτήριο της Εισαγγελίας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων
Το κτήριο της Εισαγγελίας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων EUROKINISSI

Ντεμπούτο για τη νέα υπερεισαγγελία η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν συγχωνεύσεως της Οικονομικής εισαγγελίας και της εισαγγελίας Διαφθοράς.

Με το… αριστερό έκανε ντεμπούτο η νέα υπερεισαγγελία η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν συγχωνεύσεως της Οικονομικής εισαγγελίας και της εισαγγελίας Διαφθοράς και διευθύνεται πλέον από τον καθόλα έμπειρο, Χρήστο Μπαρδάκη.

Σύμφωνα με το Dikastikoreportaz.gr, ένας εκ των εισαγγελέων που έχουν τεθεί ως επικεφαλής (ο κ. Ποιμενίδης) δεν έχει αναλάβει ακόμη καθήκοντα καθώς πρόσφατα μετατέθηκε στην Αθήνα από τον Πειραιά όπου υπηρετούσε. Σημειώνεται ότι η ύλη του εν λόγω γραφείου είναι ατελείωτη, κυριολεκτικά. Και αυτό καθώς η υπερεισαγγελία είναι αρμόδια να ελέγξει από την υπόθεση απιστίας ενός υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ (παραδείγματος χάρη) στην… Άνω Ραχομαγούλα μέχρι και ένα σοβαρό οικονομικό έγκλημα στο οποίο εμπλέκονται ανώτεροι αξιωματούχοι. Όπως αναφέρει το Dikastikoreportaz.gr, κάτι τέτοιο με τους αναπληρωτές εισαγγελείς να είναι ωσεί παρόντες, καθώς μεταξύ άλλων, έχουν να τρέξουν και…δικές τους υποθέσεις αλλά και τον φόρτο εργασίας που «κληρονόμησαν» από την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, είναι φύσει αδύνατο.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες, σύμφωνα με το Dikastikoreportaz.gr, οι πλέον ώριμες είναι εκείνες της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ παράλληλα τρέχει η υπόθεση για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ που δεν αφορά μόνο τον παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και πολλούς ακόμη…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιοσύνη, Μένιος Φουρθιώτης, novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ
SHARE: