Υπόθεση 8χρονης στη Ρόδο: Ανασκευάζει η θεία - "Με βάλανε και υπέγραψα, δεν ξέρω τι, είμαι αγράμματη"

Υπόθεση 8χρονης στη Ρόδο: Ανασκευάζει η θεία - "Με βάλανε και υπέγραψα, δεν ξέρω τι, είμαι αγράμματη"
SHUTTERSTOCK

Θύμα πλεκτάνης δηλώνει τώρα η 50χρονη, η οποία πριν λίγα 24ωρα ομολόγησε ότι κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της στη Ρόδο για να αποσπάσει χρήματα.

Αλλάζει γραμμή πλεύσης η 50χρονη, που φέρεται κατά την προανάκριση να ομολόγησε την κακοποίηση της 8χρονης στη Ρόδο, για να αποσπάσει χρήματα από την μητέρα της. Τώρα υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης.

“Έχω πέσει θύμα, ναι. Ήταν όλοι βαλτοί απέναντί μου. Είμαι ο πιο ελαφρύς κρίκος και μου την κάνανε τη δουλειά. Είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος, δεν έχω λεφτά, δεν έχω τίποτα, σου λέει αυτή θα κατηγορήσουμε” Αυτά δήλωσε στον ΑΝΤ1 η γυναίκα, η οποία ομολόγησε στις αρχές ότι κακοποίησε την 8χρονη ανιψιά της για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα της.

ADVERTISING

Η 50χρονη υποστηρίζει ότι η μητέρα ήταν εκείνη που έκανε κακό στο παιδί, που έβγαλε τη φωτογραφία και που έστησε την πλεκτάνη για να καλύψει κάποιο δικό της πρόσωπο.

“Αν ήμουν απάτη θα είχα και ένα σπίτι, θα είχα και ένα δωμάτιο να κοιμόμουν και όχι να κοιμάμαι στους δρόμους. Αν δείτε την φωτογραφία η μάνα έχει αγγίξει. Όχι εγώ. Εγώ είμαι αγράμματη γυναίκα, με βάλανε και υπέγραψα. Από εκεί και πέρα τι διάολο έγραφε, δεν ξέρω. Είμαι αγράμματη σας λέω” πρόσθεσε.

“100% κόβω το κεφάλι μου, είναι ο σύντροφός της και πάει να κατηγορήσει εμένα για να καλύψει τον σύντροφό της ή όποιος άλλος είναι τέλος πάντων, πάει να τον καλύψει. Δεν το πείραξα το παιδί καθόλου, καθόλου δεν το πείραξα το παιδί. Για όνομα του Θεού. Έξι παιδιά έχω και τρία εγγόνια. Δεν το κάνω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου, θα το κάνω σε ξένο παιδί; Είμαστε σοβαροί;” επεσήμανε.

“Απλώς το παιδί είχε ουρολοίμωξη μεγάλης μορφής και εμείς νομίζαμε ότι ήταν βιασμένο. Δεν της είπα ότι είναι βιασμένο, “μπορεί να είναι”. Και δεν ζήτησα εγώ από κανέναν λεφτά” κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παιδική κακοποίηση, Κακοποίηση
SHARE:

24Media Network