Υπόθεση Λαγούδη: Σε δύο άτομα του στενού της περιβάλλοντος εστιάζουν οι αρχές

Σε δύο άτομα του στενού της περιβάλλοντος εστιάζουν οι αρχές

Από μάρτυρες, κατηγορούμενοι ενδέχεται να βρεθούν δύο άνδρες του στενού περιβάλλοντος της 44χρονης μητέρας, η οποία έχασε τη ζωή της πριν από εννέα μήνες στη λίμνη Τριχωνίδα.

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, με την οικογένειά της να ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίων όσων ευθύνονται για τον θάνατό της ή προσπάθησαν να εμφανίσουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ζητώντας παράλληλα αποζημιώσεις.

"Μόλις προσωποποιηθεί η δίωξη αμέσως θα καταθέσουμε νέο δικόγραφο που θα περιέχει ονοματεπώνυμο και ταυτόχρονα θα κάνουμε και τις ανάλογες αστικές αγωγές. Η άσκηση ποινικής δίωξης για συμμορία σημαίνει ότι υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι είχαν προαποφασίσει να κόψουν το νήμα της ζωής της Ειρήνης και το σχεδιάσανε και μοιράσανε και κάποιους ρόλους μεταξύ τους. Άλλοι ήταν εκτελεστές άλλος μπορεί να είναι ο ηθικός αυτουργός" δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής στο Star.

ADVERTISING

Ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, τόνισε: "Με πολύ ωραίο τρόπο τέθηκε από τους δράστες φωτιά για να δείξει ότι ήταν αυτοκτονία η οποία όμως δεν είχε πολύ μεγάλη διάρκεια. Η σημαντικότερη από όλες τις ενδείξεις, η οποία πρόδωσε τους δράστες είναι η καπνιά που έμεινε στο αυτοκίνητο έξω από την πόρτα του οδηγού. Αυτό και μόνο δείχνει ότι μετά την πυρκαγιά κάποιος άνοιξε την πόρτα".

Οι υποψίες των αρχών φαίνονται να στρέφονται σε δύο τουλάχιστον άτομα, από το στενό περιβάλλον της 44χρονης μητέρας, σύμφωνα με το Star. Πρόκειται για έναν 50χρονο, καλό της φίλο, ο οποίος έχει ήδη κληθεί για κατάθεση οκτώ φορές και έναν 55χρονο. Είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται πως την είδαν ζωντανή και ήταν μαζί της στη λίμνη Τριχωνίδα, τη μοιραία μέρα. Τότε, που σύμφωνα με το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, η άτυχη μητέρα πάλευε να σωθεί από τις φλόγες.

"Τα ευρήματα τα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και με το άλλο αποτύπωμα το οποίο υπάρχει στο πίσω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου δείχνουν κατάσταση σύγχυσης εκείνη τη στιγμή, δηλαδή προσπάθεια διαφυγής από το αυτοκίνητο" επεσήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό ο τεχνικός σύμβουλος Τάσος Δέδες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία Λαγούδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη σπάει τη σιωπή του - Τι λέει για την "καραμπινάτη" αυτοκτονία

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός της

Υπόθεση Λαγούδη: Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της 44χρονης

SHARE:

24Media Network