Υπόθεση Λεμπιδάκη: Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς

Υπόθεση Λεμπιδάκη: Αλληλοκαρφώνονται οι απαγωγείς

Oι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε... λαλίστατους κρατούμενους

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν τώρα στην υπόθεση Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ενώπιον της Αστυνομίας, οι σκληροί εγκληματίες έχουν μετατραπεί σε λαλίστατους κρατούμενους που μιλούν ελεύθερα και ανοιχτά.

οι 5 κατηγορούμενοι που ήδη έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους, έχουν δώσει πληροφορίες και στοιχεία ενώ “δίνουν” ανοικτά ο ένας τον άλλον, σε μια προσπάθεια να σώσουν ο καθένας τον εαυτό του. Μάλιστα ένας εκ των πέντε… καρφώνει και τους άλλους δυο, που από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν πως δεν έχουν καμιά σχέση με tην υπόθεση.

Η εξέλιξη είναι σημαντική, όσο και αναμενόμενη από την αστυνομία που επενδύει σε αυτό το κλίμα αλληλοκαρφώματος, όταν θα αρχίσουν οι κατηγορούμενοι να μιλάνε με τους δικηγόρους τους και με το πέρασμα των ημερών θα συνειδητοποιήσουν τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται.

Μάλιστα οι αστυνομικοί πιστεύουν πως από τις καταθέσεις αυτών των πρώτων κατηγορουμένων θα φτάσουν και στο ξετύλιγμα όλου του κουβαριού της υπόθεσης, “δένοντας” και άτομα που η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί πως εμπλέκονται αλλά δεν μπορεί ακόμα να τα “δέσει” ακόμα.

Με πληροφορίες από το Cretalive

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα