Υπόθεση Μποτρίνι: Νέο πόρισμα "καίει" τον σεφ για τα περί βασανιστηρίων σε 19χρονο

Έκτορας Μποτρίνι
Έκτορας Μποτρίνι INSTAGRAM

Εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες που προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα δείχνει δεύτερη εξέταση, που έγινε από τεχνικό σύμβουλο που όρισε η πλευρά του 19χρονου.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 19χρονου σπουδαστή που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. Ο νεαρός έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή.

Όπως μετέδωσε το Star, πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου.

ADVERTISING

Η εικόνα που δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη  ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας.

Αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες βλάβες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα. Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού  ενώ συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες.

Αυτή η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας. Η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν.

Επιπλέον θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος έχει στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για τις καταγγελίες του 19χρονου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μποτρίνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επανέρχεται ο Μποτρίνι: "Κάποιοι κατάγονται από σκουλήκια"

Μποτρίνι: Η απάντηση στο πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή

Υπόθεση Μποτρίνι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια

SHARE:

24Media Network