Υπόθεση ταξιτζή – ηθοποιού: Αίτηση αποφυλάκισης από τον 29χρονο – Τι αποκαλύπτει για τα 31 λεπτά στο άλσος

Υπόθεση ταξιτζή – ηθοποιού: Αίτηση αποφυλάκισης από τον 29χρονο – Τι αποκαλύπτει για τα 31 λεπτά στο άλσος
Ταξί - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Για την αθωότητά του διατείνεται ο 29χρονος ηθοποιός, που κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί. Ποια η εκδοχή που δίνει για το περιστατικό. "Ανύπαρκτα τα στοιχεία" σύμφωνα με τον συνήγορο του θύματος.

Αθώος δηλώνει ο ηθοποιός που έχει προφυλακιστεί για την κακοποίηση οδηγού ταξί στην Αθήνα. Ο 29χρονος στην αίτηση αποφυλάκισης που έχει καταθέσει σύμφωνα με την Real News, δίνει μια άλλη εκδοχή για το περιστατικό το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ηθοποιός επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί, Βάσει αυτών ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.

“Μείναμε στο ταξί για 20 λεπτά συζητώντας όπως εξ αρχής κατέθεσα. Λησμόνησε ότι ήταν πεζός στο άλσος για 31 λεπτά. Γιατί ήταν εκεί; Τι άλλο αναζητούσε εκτός από ερωτική συνεύρεση με τους εκεί ευρισκόμενους; Όχι μόνο ήταν μόνος του στα άλσος αλλά όταν τον αναζήτησα 26 λεπτά από την εξαφάνισή του, μου απάντησε πέντε λεπτά μετά. Δείχνουν όλες αυτές οι κινήσεις άβουλο άτομο;” υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Ο συνήγορος του οδηγού ταξί από την πλευρά του κάνει λόγο για ανύπαρκτα στοιχεία και μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση του πελάτη του από τον κατηγορούμενο ηθοποιό. Ο πατέρας του τελευταίου από την πλευρά του τονίζει πως ο γιος του είναι ένας άνθρωπος χωρίς κακία που εμπιστεύεται πολύ εύκολα τους ανθρώπους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα